Lees voor
20 september 2024

Open dag Hospice Roosdonck zaterdag 12 oktober

" alt=""/>

Op zaterdag 12 oktober, de Dag van de Palliatieve zorg, nodigen we u graag uit voor de Open dag van hospice Roosdonck in Roosendaal.

In het hospice verblijven terminaal zieke mensen tot hun overlijden, in een warme, huiselijke sfeer. Cliënten kunnen rekenen op een vast en deskundig team, kwalitatief hoogwaardige palliatieve hulpverlening en medische begeleiding en behandeling. Dit team wordt hierbij ondersteund door een groot aantal, zeer waardevolle vrijwilligers.

Overweegt u of uw naaste een opname in het hospice?
Om 13.30u start de presentatie over palliatieve zorg. Hierin vertellen we u meer over het hospice en welke zorg er geboden wordt. Daarna kunt u diverse kraampjes bezoeken. De gehele middag bent u van harte welkom voor een rondleiding door het hospice.

De open dag vindt plaats op 12 oktober van 13.30 tot 16.30 uur.

Hospice Roosdonck
Kalsdonksestraat 89a
Roosendaal

22 juni 2024

Dag van de overprikkeling

Op de dag van de overprikkeling staan we stil bij prikkels en wat dit betekent voor onze cliënten.   Wat is overprikkeling? Een prikkel is een stukje informatie dat binnenkomt via onze zintuigen. De prikkels die we kennen zijn: Visueel (zien), auditief (horen), geur (ruiken), smaak (proeven), tast (voelen), houdingsgevoel, evenwicht en interne organen. Normaal … Continued